CUM PROCEDAM ?

MEDITATII ONLINE ENGLEZAPentru ca:
 • nu ai timp sa ajungi si la meditatii
 • vrei ceva flexibil, care sa se plieze si pe programul tau
 • nu vrei sa mergi la cursuri cu mai multe persoane
 • ai nevoie de un profesor care sa mearga in ritmul tau, in functie de ceea ce stii deja si sa te aduca la nivelul dorit.

Am creat oferta pentru meditatii online!Cum poti sa inveti engleza online?

Ai nevoie de:
 • Un calculator cu microfon, eventual webcam (nu este obligatoriu)
 • Conexiune la Internet
 • Skype-ul instalat. Poate fi downloadat gratuit de www.skype.com

Pasii de urmat:

 1. Trimite un email la meditatiionlineconstanta@gmail.com  in care mentionezi ca ai dori sa inveti engleza online. Mentioneaza care este nivelul tau orientativ de engleza, de unde ai invatat engleza pana acum si care este scopul tau.

 1. Vei primi in functie de detaliile de mai sus niste teste de evaluare pe care le vei rezolva fara a trage cu ochiul pe Google – sper-- nu de alta, dar iti furi singur caciula.

 1. Dupa rezolvarea si verificarea testului urmeaza o sesiune online de 15-20 minute pe care o vom stabili de comun acord in care vom testa pronuntia si abilitatile de conversatie. Scopul meu este sa ma asigur daca stii doar gramatica sau poti sa te si exprimi si daca da, care sunt problemele.

 1. S-a terminat evaluarea, stabilim detaliile cursurilor in functie de programul amandorura. 

EVALUAREA INITIALA ESTE GRATUITA! Veti primi doua teste, unul de Grammar si unul de Vocabulary care ma vor ajuta sa recomand exact materialele de care avem nevoie.

Sedinta poate avea o durata de 1 h 50 min sau 2 ore cu pauza de 10 min.

Plata pentru meditatii se va face prin posta sau in cont bancar dupa ce vom trece de evaluare si vom stabili coordonatele colaborarii noastre.

 Plata se va face inainte de inceperea sedintelor  alegand unul dintre pachete la care beneficiati de reduceri de pana la 50% -- vezi pagina de Tarife. 

Pretul include toate materialele in format electronic insa este necesara investitia intr-un stick de memorie de (ideal) 128 gb. unde veti primi materiale gratuite extrem de utile pentru partea de Reading si Listening. Stabilim cum veti intra in posesia acestuia -- in cazul sedintelor on-line.